We did it!

Ik merk dat ik emotioneler ben door alles wat er op de website gebeurt en mij via social media bereikt. Het blijft maar doorgaan met donaties en initiatieven die mensen nemen door dingen op te zetten om zo geld te kunnen bijdragen. We houden de telling goed bij. We zien het bedrag steeds verder omhoog klimmen en dan ineens gebeurt het onvoorstelbare. We geloofden onze ogen niet en zijn direct aan aan het bellen geslagen of anderen buiten Moskou ook zien dat we de 70.000 euro hebben gehaald. En ja, het klopt! Echt niet te geloven! Dit is voor mij een enorm emotioneel moment en ik weet me er even geen raad mee. Ook mijn familie is erg emotioneel wanneer zij horen dat het gelukt is om het streefbedrag bij elkaar te krijgen. Ongeloof en emoties strijden om het even.

We hebben het voor elkaar gekregen met elkaar, met heel veel groothartige mensen die mij een beter leven gunnen.

We hebben als stichting en familie overlegd om de crowdfunding door te zetten. Op deze manier willen wij lotgenoten helpen om ook deze kans te krijgen. Hiernaast willen wij het broodnodige onderzoek om de HSCT behandeling ook in Nederland beschikbaar te maken stimuleren.

Voor de geïnteresseerde staat ondertussen mijn behandelschema op de website. Middels dit schema kunnen jullie zien in welk stadium van de behandeling ik mij bevind en zien jullie wat mij nog te wachten staat. Deze kunnen jullie vinden onder het kopje “Behandeling” op de website.

4 reacties op “We did it!”

 1. Als ik lees dat het streefbedrag binnen 3 dagen is opgehaald, krijg ook ik kippenvel op mijn armen. Echt: wauw. In een woord wauw. Zo fantastisch voor je dat deze behandeling nu een feit is en dat je je qua kostenplaatje ook geen zorgen meer hoeft te maken!
  Ik hoop dat het zware traject dezelfde uitwerking gaat hebben als bij Anastasia, zodat je weer kunt doen waar jij happy van wordt!
  Heel veel succes en sterkte de komende tijd. Laat de moed niet zakken, en probeer altijd te blijven lachen!

 2. Lieve Martijn,

  Wij wensen jou heel veel sterkte de aankomende weken. Het zal zeker niet makkelijk zijn.
  Fantastisch dat het bedrag er is!!
  Ook jouw ouders (Marja en Nico) en verdere fam heel veel sterkte.
  Ook wij leven mee.

  Liefs Willem en Loes
  (Zus Fred)

 3. Wat geweldig dat het streefbedrag is behaald! We blijven doorsparen voor lotgenoten en ik duim iedere dag dat het allemaal goed mag gaan in Rusland.

  Zet ‘m op en sterkte!
  Liefs, ook voor Marja,

  Marina.

 4. Lieve Martijn …

  Ik wil je even zeggen
  Dat ik aan je denk!
  Ik een kaarsje voor je brand
  Dat ik met je meeleef!
  Je sterkte en liefde geef!

  Lieve groetjes
  Désirée (mama van Marina)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *