Vervolg chemo

Dag Twaalf

De tweede dag van de chemo verloopt iets anders dan de eerste dag. Ik ben veel minder suf,  minder hoofdpijn kan meer doen en alles gaat net iets makkelijker. Daar ben ik wel heel blij om. Het enige waar ik veel last van heb is een hik, niet die we allemaal wel kennen, maar een hik waar mijn hele borstkas ongeveer aan meedoet. Uiteindelijk zakt het weer en verdwijnt het voor een tijdje om daarna weer spontaan te beginnen. Op een gegeven moment in de avond toch maar de verpleegkundige gebeld,  zij gaf mij iets Russisch intraveneus ( geen wodka ) en na 20 minuten was de hik gestopt en bleef gelukkig weg. Ik heb daarna lekker geslapen en ben klaar voor een nieuwe dag.

Dag Dertien

De derde dag van de chemo. Ik heb eerst de dagelijkse dingen gedaan douchen, ontbijten en daarna achter mijn rolstoel over de gang gelopen. Dat ging eigenlijk best goed en geeft mij goede hoop. Om 10.00 uur kreeg ik de chemo wat ook nu weer goed verliep, kort wat suffig en wat last van mijn maag naast de bekende hik waar ik weer intraveneus iets voor kreeg. Helaas kwam het later toch weer terug toen er maar voor gekozen om geen medicatie ervoor te vragen omdat ik al zoveel medicatie krijg. Uiteindelijke stopte het en hoop ik dat het voor vandaag verder wegblijft. Het is leuk als er medestrijders komen buurten vanavond kwam er een jongeman waarbij ik op de gang heb gelegen op de tweede etage. Hij is vandaag met de chemo gestart en het is dan fijn om elkaar te steunen en vooral positief te zijn. Ik realiseer mij dat ik niet vermeld heb dat ik inmiddels verhuisd ben op de eerste dag van de chemo. Ik ben naar de derde verdieping gegaan waar ik ook kan blijven tijdens mijn isolatieperiode. Het is een mooie kamer met twee ramen en in de sluis een deur met een raam. Dat is fijn want dan kan ik tijdens de isolatieperiode toch door het raam mijn ouders spreken en zien. Op naar de vierde en laatste dag van de chemo.

Armbandjes

De verkoop van de armbandjes gaat door. Yvonne Hop is druk met het maken en verzenden van de armbandjes. Ondertussen zijn er al 230 bandjes verkocht!! #Hartje VAN Martijn!
Mocht je een armbandje willen kopen, dan kan dit via facebook en instagram @lijn11sieraden of via Judith.

3 reacties op “Vervolg chemo”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.