Meteen naar de inhoud

Martijn een beter leven!

Helaas wordt de behandeling voor deze vreselijke ziekte niet vergoed door de zorgverzekeraar en is Martijn afhankelijk van sponsoren. Help Martijn in zijn strijd tegen MS en om deze ziekte en behandelmethode onder de aandacht te brengen. Dit wordt door Martijn en uiteraard alle betrokkenen en meelevenden enorm gewaardeerd!
Om de totale kosten van deze behandeling te kunnen betalen is “Stichting Martijn een Beter leven” opgericht. Het streefbedrag is €70.000.

Het streefbedrag voor de behandeling is binnen!
Alle belangstellenden en betrokkenen enorm bedankt! We zijn overvallen door de vrijgevigheid van mensen en bedrijven en zijn nog aan het bekomen van de snelheid waarmee dit bedrag is opgehaald. Het is niet in woorden uit te drukken wat dit voor ons betekent. Een ieder enorm bedankt!

Als stichting blijven wij ons inzetten om aandacht te genereren voor zowel de ziekte Multiple Sclerosis als ook de HSCT-behandeling in Nederland. Hiernaast hebben wij, betrokkenen en familie, meegemaakt hoe lastig en vooral hoe spannend het is om zo’n enorm bedrag bij elkaar te moeten krijgen. Hierom hebben we het bedrag verhoogd, de extra inkomsten worden gebruikt ten behoeve van het creëren van “awareness” en om lotgenoten ook de kans te geven op een beter leven.

Update:

Het doneren is niet meer mogelijk. Martijn zal binnekort een nieuwe blog schrijven met hierin een update over zijn eigen situatie en nieuws wat we hebben kunnen doen als stichting. Niet alleen voor Martijn, maar hopelijk ook voor meer mensen in de toekomst!

 

Houd mij op de hoogte!
Loading